sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

08.06. Kuura 8 months old / Kuura 8 kk vanha

Eight months!  What a wonderful time filled with sheltie power!  Kuura has really become so much more mature during the last few months.  It also feels like she's stopped growing and it looks like Pasi's got a very good agility dog of medium size.  Kuura is a beautiful bitch with long lines and lots of energy.  She's on her first heat at the moment so we just have to consider Kuura being a grown-up though she's still so much of a puppy.  As Eeva, Kuura's breeder, has stated several times already, Kuura really is a hugging machine with an endless kissing function.  Shortly, Kuura's great and she's definitely stolen our hearts.

Länsimetsän Kuurankukka 
Age: 8 months old
Height: 39 cm / Weight: 7.4 kg




Länsimetsän Kuurankukka
Ikä: 8 kk vanha
Säkä: 39 cm / Paino: 7.4 kg

Kahdeksan kuukautta!  Mikä ihana aika täynnä shelttivoimaa!  Kuura on aikuistunut niin paljon viime kuukausien aikana.  Tuntuu myös, että Kuura on lakannut kasvamasta ja Pasille on tulossa hyvän kokoinen medikoira.  Kuura on kaunis pitkälinjainen narttu jolla on paljon energiaa.  Kuuralla on tällä hetkellä ensimmäiset juoksut, joten voimme pitää sitä aikuisena vaikka se on edelleen melkoisen pentumainen.  Kuten Eeva, Kuuran kasvattaja, on maininnut useaan kertaan, Kuura on aikamoinen hali- ja pusukone.  Lyhyesti, Kuura on mahtava ja se on valloittanut meidän sydämet täydellisesti.

2 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis Kuura ja kovasti Milan näköinen :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis, ja niin valloittava luonne <3 Neidillä onkin sitten samaan aikaan juoksut kun Milalla, jolla alkoi aiemmin tällä viikolla myös :)

    VastaaPoista