lauantai 11. tammikuuta 2014

We'll be back! / Tulemme takaisin!

Wow!  What a support!  I'm deeply touched.  Thank you so very dearly everyone!  I just can't explain how much it has meant to me to read all the spurring and caring comments on the internet and the many suggestions how to go on with Della.  I am really grateful!  What felt like a dead end last Sunday has turned into a new start and I'm eager to continue training - and also when the time's right - competing with my dog again.  The results are not the most important in our case anymore, just having fun and enjoying agility - the way it should always be!  As you can see in the picture below, Della and I have made a deal - we'll be back!

A handshake of hope.


Toivon kättely.

Vautsi!  Mitä tukea!  Olen syvästi otettu.  Kiitos todella paljon kaikille!  En osaa sanoin kuvata mitä minulle on merkinnyt lukea ne kaikki kannustavat ja välittävät kommentit netissä ja neuvot miten jatkaa Dellan kanssa.  Olen todella kiitollinen.  Se mikä tuntui umpikujalta viime sunnuntaina on kääntynyt uudeksi aluksi ja haluan innokkaasti jatkaa treenaamista - ja kun aika on oikea - myös kisaamista koirani kanssa.  Tulokset eivät ole enää meille tärkeintä, vaan hauskanpito ja nauttiminen agilitystä - niin kuin sen aina pitäisi olla!  Kuten kuvasta näkyy, Della ja minä olemme tehneet sopimuksen - tulemme takaisin! 

5 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että mieli on jo parempi ja katse käännettynä tulevaan! :) Yhteistä hauskanpitoa vaan ja kyllä Della vielä tuosta yli pääsee ihan varmasti :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa kuulla! Agility kannattaa pitää kivana harrastuksena ja sellaista se myös on =)

    VastaaPoista
  3. Hyvä Lena ! Oikea päätös ja te onnistutte vielä :)

    VastaaPoista
  4. Uskon vahvasti Sinuun ja Dellaan!!!Kram Helena

    VastaaPoista