lauantai 25. tammikuuta 2014

Lulu and the Beast

Today Kuura got to meet with Lulu for a good run in our field at the club in Harjavalta.  Lulu is an adorable Australian Shepherd bitch only a few weeks older than Kuura.  The two bitches met for the first time and after a careful opening there were no speed limits.  It was great to see Kuura playing with another puppy.  Looking at some of the pictures below, it looks like Kuura would like to eat Lulu with her miserable milk-teeth...  Kuura, our sweet little beast!

Thank you, Maria, for a really great puppy get-together and lovely Lulu for putting up with our little rascal!

A brand-new friendship.













Uusi ystävyys.

Tänään Kuura tapasi Lulun leikin merkeissä seuran kentällä Harjavallassa.  Lulu on ihastuttava Australian paimenkoira narttu, joka on vain muutaman viikon vanhempi Kuuraa.  Se oli tyttöjen ensimmäinen tapaaminen ja varovaisen alun jälkeen ei ollut vauhtirajoituksia.  Oli ihana nähdä Kuura leikkimässä toisen pennun kanssa.  Katsoessa yllä olevien kuvia, luulisi, että Kuura olisi halunnut syödä Lulun onnettomilla maito-hampaillaan...  Kuura, meidän ihana pikku peto!

Kiitos Maria todella mukavasta pentu-tapaamisesta ja ihanalle Lululle, joka kesti meidän pientä riiviötä!

3 kommenttia:

  1. Kivaa luettavaa ja katseltavaa jälleen, kiitos Lena! :) Kylläpäs Kuura näyttää hienosti leikkivän isomman ja vanhemman pennun kanssa, reipas tyttö :) <3 Kuuralla on samalaisia demoni-ilmeitä kun Milasta sain kameralle pienempänä kun se leikki Sofin kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hymy voi olla myös Dellan, molemmat tuntuvat olevan yhtä hymyä leikkiessään keskenään!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista