lauantai 9. maaliskuuta 2013

No puppies / Ei pentuja

Yesterday we got a very sad phone call from Holland.  Paige had given birth to four puppies but far too early.  Three puppies were born dead while the fourth, a tricoloured male, is at its best struggling for its life.  Our thoughts go to Paige's owners, the brave Paige and its little fighter.  We keep our fingers crossed for everything turning out well.  We'd also like to thank Ria and Rami for helping us getting in touch with their lovely Dutch friends.  We've been living a few really exciting months.

We didn't get a puppy from Holland nor from Finland, because the day before the call from Holland we got just as sad news from a Finnish breeder.  Her bitch was found empty after veterinarian examination.  The turns in life are not always easy to understand...

Wishing for a little furry friend.
 

Pientä karvaista kaveria toivoen.

Saimme eilen todella surullisen puhelun Hollannista.  Paige oli synnyttänyt neljä pentua mutta aivan liian aikaisin.  Kolme pennuista oli syntynyt kuolleena ja neljäs pentu, trikkiuros, taistelee eloonjäämisestä.  Paigen omistajat, urhea Paige ja sen pieni taistelija ovat ajatuksissamme.  Pidämme peukkuja, että kaikki päättyy hyvin.  Haluamme myös kiittää Riaa ja Ramia, joiden kautta tämä mukava Hollantiyhteys tuli.  Olemme kokeneet muutamia todella jännittäviä kuukausia.

Emme tällä kertaa saaneet pentua Hollannista emmekä Suomesta, koska edellisenä päivänä saimme myös yhtä surullisia uutisia suomalaiselta kasvattajalta.  Eläinlääkäri oli todennut hänen nartunsa tyhjäksi.  Elämän käänteitä ei aina ole helppo ymmärtää...

3 kommenttia:

  1. voi kurjuus :( parempi onni ensi kerralla <3 T: Satu

    VastaaPoista
  2. Harmin paikka, kun olisi toivonut teille nyt tämän kanssa onnea ja kun olisitte viitsineet vielä Hollannista sen hakea. Mutta tällaista se on aina koirien kanssa, ikinä ei voi tietää miten astutus/synnytys ym. onnistuu. Hei muuten, kooikkeripentuja on tulossa yllättävän paljon tänä vuonna, heh heh :-)
    Ei vaan, kyllä te sen teidän pennun vielä saatte, kun vaan jaksatte hakea.

    VastaaPoista
  3. So sad, very sad. Sometimes life really sucks. Todella ikävä uutinen. Teille jos kenelle olisi suonut Paigen pennun. Täälläkin odotettiin uutta tulokasta, mut ei se aina mee niinkun siellä Srömsöössä. Toivotaan että Marmorean kennel on tuottoisa ja voisitte pian alkaa odottaa uutta tilaisuutta. Ja sitä odotellessa voitte käydä hakemassa Yvonnelta ja Roderickiltä Pyreneessin pennun ;o) Siellä olis vastasyntyneenä neljä fawnia ja yks musta.

    Rami

    VastaaPoista