keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Natural beauty / Luonnollinen kauneus

We haven't had a proper winter yet.  Winter has visited us for shorter periods with both snow and freezing cold temperatures, but mostly it has been rainy, dark and from the perspective of a dog owner - very dirty!

Yesterday we had a touch of real winter again.  The morning was frosty and clear and the glass walls on our terrace were beautifully decorated by the amazing art of nature.  Kuura has got its name from this natural phenomenon, in other words Kuura means "rime" in Finnish.  Of course, I just had to take pictures of both miracles, the one on the wall and the other that would climb the walls if just possible.

Natural phenomenons.




Luonnonilmiöitä.

Meillä ei ole vielä ollut kunnon talvea.  Talvi on vain tullut ja mennyt lyhyinä jaksoin, hiukan lunta ja välillä tosi pakkasia, mutta enimmäkseen on ollut sateista, pimeää ja koiranomistajan mielestä - todella likaista!

Eilen meillä oli taas oikean talven kosketus.  Oli kuulas pakkasaamu ja luonto oli koristellut kauniisti terrassimme lasit.  Kuura on saanut nimensä tästä luonnonilmiöstä tai niin kuin hänen virallinen nimensä on Länsimetsän Kuurankukka.  Totta kai minun oli pakko ottaa kuvia molemmista ihmeistä, toinen lasiseinistä ja toisesta, joka kiipeäisi seinille jos vain pystyisi.

1 kommentti:

  1. Kauniita kukkasia kaikissa kolmessa kuvassa! :) Ja hieno uusi bannerikin!

    VastaaPoista