lauantai 2. toukokuuta 2015

Black lady in pink / Musta leidi pinkissä

Della got trousers the other day.  Not that it was necessary, because we have not even noticed that Della's been on heat.  There's been no blood stains anywhere.  Della has taken care of everything very well.

If Della has been getting dressed we have an opposite situation with Kuura.  Still a few weeks ago Kuura had a lovely coat.  Today Kuura is definitely not a dog for a dog show, she looks just miserable.  The problem is that we have two shows coming up and the other one is also a Sheltie Specialty Show...  It's not just fair!

Della's coat situation is still fine, but who knows about tomorrow..?

Della wearing her pink protection and a short-haired Kuura.

 
 


Della ja hänen vaaleanpunainen suoja ja lyhytkarvainen Kuura.

Della sai housut muutama päivä sitten.  Ei siksi, että se olisi ollut tarpeellista, koska me emme edes olleet huomanneet, että Dellalla on ollut juoksut.  Emme edes ole nähneet verta missään.  Della on hoitanut kaiken todella hyvin.

Jos Dellalle olisikin tarvinnut pukea housut, Kuuran kanssa on ollut päin vastoin.  Vielä pari viikkoa sitten Kuuralla oli ihana turkki.  Kuurasta ei todellakaan ole koiraa näyttelyyn tällä hetkellä, hän näyttää surkealta.  Ongelmana on, että meillä on kaksi näyttelyä tulossa, joista toinen on vielä shelttien erikoisnäyttely...  Se ei vain ole reilua!

Dellan turkin tilanne on vielä hyvä, mutta kuka tietää huomisesta..?

3 kommenttia:

  1. No hö, kylläpäs Kuura osaa tiputtaa tukkansa huonoon aikaan! :(

    VastaaPoista
  2. Älä sano muuta! Nyt näyttää kuitenkin, että pahin on ohi, mutta aika kalju neiti menee kehiin viikonloppuna...

    VastaaPoista
  3. Lady in pink not red....hyvältä näyttävät molemmat karvanlähdöstä huolimatta!! aurinkoterveisin Helena keskustammasta!

    VastaaPoista