sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

06.06. RKS, Rauma

I am probably a bit crazy.  Last Monday evening I had three competitions in agility with Della in Rauma, two agility courses and a jumping course.  The funny thing is that though all these three runs ended up in as many disqualifications, I still felt great!  Something that's not actually normal for me.

After all the setbacks I've had with Della including back problems and a dislocated shoulder, I am really enjoying handling and being back on track again.  An even greater joy is to see how happy Della is and to follow her current smooth movements.  What a win!

Pasi did very well with Taika and once again I learnt that "oldies are goldies".  Taika had a clean run and I can't do anything but admire the speed of this special lady, which will turn eleven in September.  Taika loves agility and it shows!

Pasi and I also had a good chance to test our new shoes we bought a few weeks ago.  They felt so good and we are more than satisfied with our purchase.  I think we can give our comfortable shoes some credit too for a successful evening.  Our team is back in the game on all levels!

Happy hour - agility, fun and new shoes.




Happy hour - agilitya, hauskanpitoa ja uudet kengät.

Olen luultavasti hieman hullu.  Viime maanantai-iltana Raumalla minulla oli kolme starttia Dellan kanssa, kaksi agilityrataa ja yksi hyppäri.  Hauskinta kaikessa oli, että vaikka kaikki kolme rataa päättyivät hylkäykseen, minulla on silti aivan huippufiilis!  Jotakin, mikä ei ole ihan normaalia minulle.

Kaikkien niiden Dellan kanssa koettujen takaiskujen jälkeen, mukaan lukien selkäongelmat ja sijoiltaan mennyt olkapää, nautin taas todella ohjaamisesta ja radalla olemisesta.  Vielä parempaa oli nähdä miten iloinen Della on ja miten sujuvasti se liikkuu.  Mikä onni!

Pasi ja Taika tekivät taas hienoa työtä ja jälleen kerran opin, että kokemus on valttia.  Taika teki taas puhtaan radan ja en voi muuta kuin ihailla tämän vanhan leidin vauhtia.  Taika täyttää syyskuussa yksitoista vuotta ja se rakastaa agilitya ja sen huomaa!

Minulla oli Pasin kanssa myös hieno mahdollisuus testata uusia kenkiä, jotka ostimme muutama viikko sitten.  Ne tuntuivat todella hyvältä ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä hankintaamme.  Minun mielestä osa kiitos menestyksestä kuuluu myös kengille.  Tiimimme on taas takaisin kaikille tavoin!

2 kommenttia:

  1. So lovely to here you and Della are back!I am happy for you!With my hugs all of you!

    VastaaPoista
  2. Thank you for your kind words! It's really a delight to be back on track again.

    VastaaPoista